Meeting Vejle

Vi skaber mindeværdige møder mellem mennesker

MeetingVejle inspirerer til de bedste møde- og konferenceoplevelser i Vejle. Vi har et indgået et tæt samarbejde med 12 af Vejles mest populære mødesteder, som hver står for at løfte i flok.

Vejle er nu Danmarks 2. største møde- og konferenceby. Byen rummer over 1.350 hotelværelser og venues med plads til op til 2.000 deltagere. Den lille, særlige storby, hvor du er tæt på alt, og intet er langt væk – hvor alt hænger sammen og er forbundet i en helhed. Infrastrukturelt gør E45 og Billund Lufthavn, at vi er det oplagte valg.  

Vi mestrer at være mindeværdige 

Vejle har en kombination af natur og kultur, som skaber et særligt rum for ethvert møde. Vi hylder shopping og gastronomi, der giver god grund til at gå ud, selv når du er på arbejde. Derfor er Vejle gentagne gange kåret som Danmarks bedste handelsby. 

MeetingVejle er din professionelle vært 

Med viljen til sammen at være gode værter kommer vi jer professionelt i møde. Både før, under og efter. Fra den første invitation, til alle dine gæster ankommer og føler sig velkomne. Til de tager hjem med endnu en god oplevelse i bagagen.  

For vi har mere end bare styr på konferencelokaler, it-udstyr og den gode morgenmad. Vi guider, lærer og lytter. Og har altid vores indre gps rettet mod, hvad der er afgørende for gæsterne og ikke vigtigst for os. Mest af alt er vi fælles om indsatsen, der skaber mindeværdige møder mellem mennesker. Vi ser styrken i helheden og tror på styrken i, at vi er forskellige. Vi er fællesskabet, der arbejder for, at andre fællesskaber får gode oplevelser. Gode værter, som ønsker, at gæsterne går hjem med et smil på læben og lysten til at komme til Vejle igen. 

Velkommen til Vejle!