Typer Af Teambuilding Cat 2 White Vi mødes
Af: Redaktionen - 08-05-2023

3 former for teambuilding aktiviteter – hvilken passer til din virksomhed?

Der eksisterer mange former for teambuildings aktiviteter, der kan hjælpe til at styrke fællesskabet og den kollegiale ånd i virksomheden. Uanset om I foretrækker historiske modighedsdyster, underholdende dyrequizzer eller hardcore neglebidere, så rummer Vejle et hav af muligheder. Læs mere om tre former for aktiviteter og få inspiration til jeres næste teambuildingtur her.

 

Den historiske dyst

Tag på togt hos Kongernes Jelling og mærk vikingetidens pust. Midt i historiske omgivelser kan I lære af fortiden til at se ind i fremtiden. Styrk sammenholdet og ikke mindst modet, med Modighedstesten. Med afsæt i jeres virksomhedsfortælling skal I, i fællesskab, skabe ”Kongens store tale” – en modig tale til en moderne udgave af Gorm den Gamle. Eller lær mere om jeres styrker og svagheder i Heltedysten, hvor samarbejdsevner og kendskabet til hinanden vil blive afgørende.

 

Vind eller forsvind

Quiz jer igennem Givskud Zoo. Med ”Vind eller forsvind” er der fart over feltet. Quiz-masteren vil løbende stille spørgsmål, hvoraf I vælger et af tre svarmuligheder, ved at stille jer i ét af tre felter. Stiller man sig det forkerte sted er man ude. Men svarer du rigtigt, fortsætter du videre til næste runde. Her gælder det virkelig om at stole på jeres egne evner. Uanset hvilken viden I har om dyr er i garanteret en sjov og underholdende quiz. Og så vil der selvfølgelig være præmier til vinderne.

 

God latter og fælles udfordringer, der binder folk sammen

Forestil jer at blive spærret inde i 60 minutter i et rum, der oser af mystik, stemning og et originalt tema. Et af de nyeste tiltag hos Vingsted aktivt hotel & konferencecenter er et helt nyt Escape House, hvor det som gruppe gælder om at løse et mysterium for at komme gennem rummet.

”Vores kunder efterspørger aktive pauser eller halve dage, hvor en god latter og fælles udfordringer virker som det kit, der binder folk sammen og her kan vi tilbyde nogle unikke produkter,” fortæller Brian Runge, Salg- og Marketingchef hos Vingsted.

Vejles mange professionelle møde- og konferencesteder står klar til at give jer den bedste teambuilding-oplevelse.

 

Læs mere, hvad hver af vores 13 partnere tilbyder her.