Bæredygtig Mødeoplevelser Cat 4 White Ansvarlighed
Af: Redaktionen - 12-04-2023

Bæredygtige mødeoplevelser i hjertet af Vejle

Søger du efter en bæredygtig møde- og konferenceoplevelse i kreative rammer, der får det bedste frem i alle? Hos Vejle Musikteater har de en klar ambition om at være førende inden for bæredygtige kulturproduktioner og oplevelser. Læs mere om deres initiativer her.

Vejle rummer alt fra gastronomi, natur og kultur. I hjertet af byen kan du opleve magiske rammer til dit næste arrangement. Hos Vejle Musikteater emmer det af liv, kreativitet og historie, og så kan I sikkert mærke vingesuset fra Rasmus Seebach og Sir Elton John. Her sættes baren højt for dine møde- og konferenceoplevelser. Også hvad angår bæredygtighed. Med klare målsætninger har de allerede igangsat deres rejse mod en grønnere fremtid. For der skal gives mere end der tages.

Indtil videre har de allerede haft succes med at implementere en lang række initiativer:

  • Alt engangsemballage til udskænkning i barer og cafeer er udskiftet til genanvendelige plastikglas.
  • Reduktion af madspild i form af portionsanrettede retter.
  • Optimering af energistyring på ventilationsanlæg.

Men rejsen slutter ikke her. Vejle Musikteater har flere initiativer på tegnebrættet for fremtiden, så du kan afholde møder og konferencer i unikke omgivelser, med god samvittighed.

Nogle af deres fremtidige initiativer er:

  • Reduktion i forbrug af diverse pap og papirmaterialer.
  • Optimering af energiforbrug.
  • Bæredygtig kulturproduktion i form af at artister og shows i stigende grad gør brug af teatrets udstyr, fremfor at transportere deres eget udstyr rundt i lastbiler. 

 

Skal du have hjælp til at planlægge din næste mødeoplevelse i Vejle? Find inspiration blandt vores 12 mødepartnere og læs mere om deres indsatser for afholdelse af mere bæredygtige møder og konferencer.