9 Cat 2 White Vi mødes
Af: Redaktionen - 08-02-2023

Bleisure er back in business – indtænk lokale oplevelser i dine møder

Bleisure er back in business – indtænk lokale oplevelser i dine møder

Er bleisure dødt? Absolut ikke! Kombinationen af forretning og fornøjelse er stadig yderst aktuel. De lange og uinspirerende Zoom-møder under Coronapandemien gjorde os mætte. I stedet craver vi mødeoplevelser med masser af nærvær. Udnyt byens rammer og lad de innovative tanker få frit spil.

Formålet med jeres møde eller konference handler meget mere om end blot kedelige PowerPoints og kaffepauser i et bæredygtigt kaffekrus. Tilfør mere værdi til jeres møder og konferencer ved at bruge byens tilbud. Uanset om I ønsker at være aktive, udforske området eller gå helt ned i gear. Læs med og få vores tips til, hvordan du kan gøre brug af Vejles rammer til at skabe en unik mødeoplevelse.

 

Gastronomisk særklasse

Ved møder og konferencer opstår der et naturligt behov for miljøforandring og friske indtryk. ”De fleste virksomheder vil gerne give deres gæster en særlig oplevelse. Noget de vil huske lang tid efter”, fortæller Jørgen Andersen, Direktør i Dandy Business Park. Og hvad angår gastronomiske oplevelser har Vejle mange muligheder. Lige fra det traditionelle danske køkken til en gastronomisk åbenbaring på Michelinniveau.  

  • Besøg verdenskøkkenet i Paladspassagen Social Dining med spisesteder for enhver smagsløg. Fra indisk butter chicken til sprøde tarteletter.
  • Genbesøg danske klassikere som stegt flæsk og persillesovs eller citronfromage hos Jacobsen.
  • Nyd den fantastiske udsigt af Vejle Fjord Broen, der spejler sig i vandet ved Remouladen eller i TreeTop Restauranten.
  • Oplev gastronomi i særklasse ved Vejles to Michelin-restauranter; Restaurant Lyst og MeMu.

 

Gå ned eller op i gear

Der er noget bedre efter en lang dag i højt gear og et tætpakket program at komme helt ned i gear. Hos Hotel Vejlefjord har de filosofi om, at en dyb indånding i smukke rammer af ro, natur og nærvær giver glæde og vilje til at opnå resultater. Og netop afslapning er i højsædet når du besøger deres spa. Hulerne, vandets klukken og udsigten til skoven og fjorden skaber de perfekte rammer til ro.

Foretrækker du i stedet lidt mere action så kan du i Vejle opleve Danmarks hårdeste cykelbakker. Uanset om du er cykelrytteren, der foretrækker flade strækninger og sveddryppende stigninger eller mountainbikekøren. der elsker ujævnt terræn og udfordringer. Der er rig mulighed for at få pulsen op. Hvad enten det er en morgencykeltur som forberedelse til de mange stillesiddende timer, eller en eftermiddagstur til at koble af.

Og du behøver ikke være nervøs for en forsinkelse i form af en punktering. Flere virksomheder i Vejle, samt flere af MeetingVejles partnere, er Bike Friends-certificerede. Det betyder, at de står klar med alt fra lappegrej til opfyldning af drikkedunken.  

 

Gå ikke på kompromis med komfort

Efter en lang dag med præsentationer, networking og afslutningsvis, en fantastisk middag, er der ikke noget bedre end at kunne falde til ro i komfortable omgivelser. Lad bekymringerne om transport blive derhjemme og book en overnatning til dine mødegæster, så de kan vågne op veludhvilet.

Med blot et par minutters gang til Vejle Station, kan du med en overnatning hos Best Western Torvehallerne eller Cabinn virkelig få udforsket Vejle. Uanset om du ankommer med tog eller bil, så er byliv, shopping og kulturelle oplevelser alt sammen inden for gåafstand.

Overnat midt i byen uden at det behøver at koste dig en formue hos Cabinn, Vejles første ’skyskraber’, og oplev den vildeste udsigt over byen. Et hotel med en lang og spændende historie bag sig. Faktisk er de store, gamle værelser fra det forhenværende Hotel Australia bevaret, hvilket mange forretningsgæster stadig nyder godt af, hvis man ønsker at arbejde på værelset.

Ønsker du at kombinere dit møde eller konference med en overnatning, så tilbyder Best Western Torvehallerne også 4-stjernede mødefaciliteter. Kombineret med tre restauranter og et eksklusivt loungeområde med Gin Bar, har du alt samlet på ét sted.

 

Kunne du tænke dig at udforske Vejle og byens mange muligheder? Så læs mere her. For Vejle rummer det hele.