Paraplygaden Vejle Midtpunkt Cat 2 White Vi mødes
Af: Pia Smith Baun - 05-12-2019

CABINN’s placering giver mulighed for shopping efter dagens møder

Holder du møder over flere dage på CABINN Vejle, kan du bruge eftermiddagen og aftenen på at udforske Vejles shopping muligheder. Her hjælper personalet på CABINN gerne med at finde de rigtige butikker til dig.

CABINN Vejle ligger i hjertet af byen. En placering, der indbyder til at udforske byens mange muligheder. En af mulighederne er shoppingmiljøet i Vejle, som kan være et godt afbræk efter en dag med møder, workshops eller oplæg.

Interne anmeldelser af byens butikker

For personalet hos CABINN Vejle er det vigtigt at kunne vejlede hotellets gæster til steder, der passer til deres forskellige ønsker og behov.

– Om gæsten leder efter noget bestemt eller bare gerne vil have anbefalinger til hyggelige butikker, så hjælper vi meget gerne med at udpege butikker eller andet, der passer lige til dem, siger Ingelise Heede Ancker, der er hotelchef for CABINN Vejle.

For at være så opdateret som muligt på byens nye butikker og spisesteder, har personalet en intern facebookgruppe, hvor de deler egne anmeldelser af stederne.

– Alle hos os kommer fra Vejle, og hvis man har været ude at besøge et nyt sted i byen, så deler vi vores indtryk af stedet med kollegaerne i vores facebookgruppe. På den måde kan vi hele tiden hjælpe vores gæster og vejlede dem til de bedste steder, siger Ingelise Heede Ancker, der jævnligt kan læse nye anmeldelser fra hendes kollegaer.

Rutevejledning i byens muligheder

Efter en dag med møder på CABINN Vejle, kan det være forskelligt, hvad deres gæster ønsker, når de begiver sig ud i byen for at shoppe. Måske de leder efter en bestemt gave og ønsker en hurtig og effektiv shoppetur. Det kan også være gæster, der bare vil hygge sig og slentre forbi inspirerende butikker. Om det er det ene eller det andet, så er personalet på CABINN Vejle ikke bleg for at tage bykortet frem og udpege udvalgte steder.

– Vi har et indgående kendskab til butikkerne i byen. Derfor er vi også gode til at vurdere, hvad der vil passe godt til gæsten ud fra deres behov. Om det så er den hurtige eller flotte tur, så laver vi gerne en rutevejledning, siger Ingelise Heede Ancker.

Samarbejde om den gode oplevelse

Vejle er flere gange blevet kåret som Danmarks bedste handelsby. En titel, der ikke er kommet uden grund. I Vejle arbejder byen nemlig sammen for at give de besøgende en god oplevelse. På CABINN Vejle har de samarbejde med lokale specialbutikker, fitnesscenteret ved siden af og diverse andre attraktioner i byen.

– Vi er gode til at samarbejde i byen. Vi har partnerskaber på kryds og tværs for at tilbyde relevante pakkeløsninger til byens besøgende. Det er også med til at gøre CABINN Vejle mere attraktiv, fordi vi på den måde kan tilbyde mere end bare overnatninger og mødefaciliteter.