Pressefoto Til Offentliggoerelse 1100 680.Jpg 940X430 Cat 1 White Vejlehistorier
Af: Kristine Buske Nielsen - 27-09-2021

Danmarks største kulturpris krævede særlige kulisser

Det var med stor faglig stolthed, at Vejle Musikteater var vært for Kronprinsparrets Priser 2021. Et særligt arrangement, der krævede særlige rammer i en af Danmarks smukkeste sale.

Der var nærmest en magisk stemning, da Kronprinsparret bød hele Danmark indenfor til et af Danmarks største kulturarrangementer, der hylder ægte talent og engagement inden for dansk kultur, kunst og socialt arbejde. De imponerende kulisser fra den sceniske verden skabte en aften ud over det sædvanlige. For selvfølgelig skulle Kronprinsparrets Priser afholdes lige her, hvor tæppet går.

Det har taget mange måneder at gøre klar til det store arrangement. Alligevel er det langt fra nyt for Vejle Musikteater, der med blandt andet Danmarks Indsamling 2020 er vant til at koordinere events af denne størrelse. De mange dygtige specialister kendte deres rolle og vidste præcis, hvad der skulle gøres og hvornår. Og frem til sidste sekund, hvor det hele gik i luften, har der været en tæt dialog og sparring med Kongehuset, DR, Vejle Kommune, PET, Bikubenfonden og de mange andre involverede aktører.

Fællesskabet var afgørende for, at Danmark fik et brag af et show med med farverigt lys, kreative kulisser og andre sceniske virkemidler, da sangere som Christopher, Drew Sycamore og Scarlet Pleasure indtog scenen. Der var ingen tvivl om, at Vejle Musikteater for alvor fik mulighed for at vise sin store ekspertise i et af Danmarks bedst udstyrede kulturhuse.

Sætter Vejle på landkortet

Det var et stolt Vejle Musikteater, der lukkede og slukkede efter aftenens festligheder, og de er ikke i tvivl om, hvad de håber, at arrangementet bliver husket for. En mindeværdig begivenhed, der sætter Vejle på landkortet som en af Danmarks bedste værter, når mennesker mødes. Et tydeligt bevis på, hvorfor Vejle er Danmarks 3. største konferenceby.