Blog Vejle I Top 1200X849 Cat 1 White Vejlehistorier
Af: Anne Lottrup - 21-05-2019

Delikatesser og atmosfære

Det er ikke uden grund, at Vejle i 2018-2020 er kåret som Danmarks Bedste Handelsby. Med den sammenhængende gågade, de hyggelige gårdmiljøer og de stemningsfyldte specialbutikker, kan du forberede dig på en shopping-oplevelse i topklasse. Butikkerne vægter den nærværende, personlige service højt.

Trænger du til et pusterum fra byens liv, kan du træde et skridt til siden og kaste blikket på kunst i alle dens former. Vejle byder på en atmosfærefyldt verden af arkitektur, og kunstmuseet byder på varierende stilarter.

Et must er den lokale oplevelse hos delikatesse- og gårdbutikkerne i Vejle omegn. Udvalget af lokale produkter er stort – uanset om du er på markedet efter is eller whisky, kunstværker eller øl. Gastronomisk har Vejle foldet sig ud, og tilbyder nu et stort udbud af restauranter og caféer. Vejle får blandt andet sin egen Gastro-Guide, så besøgende får de bedste forudsætninger for at navigere i den kulinariske verden. Her er mad fra alle verdenshjørner.

Den bedste afslutning på dagen kan findes i de mange kulturtilbud i Vejle Musikteater. Er man ikke helt mættet efter dagen, er der alt fra god gedigen Guinness og lækre cocktails på Vejles hyggelige pubber og stemningsfyldte natklubber. Munkebjerg Casino kan ogs