Blog Dks Bedste Handelsby 1200X800 Cat 1 White Vejlehistorier
Af: Anne Lottrup - 21-05-2019

Den bedste handelsby – igen!

Vejle er igen blevet kåret som Danmarks Bedste Handelsby – og det med god grund. Spændende specialbutikker og velkædte kæder er samlet langs den hyggelige gågade, hvor café- og bylivet er rigt.

Stort udvalg

Gågaden er 900 meter lang og samler alt, shoppingturen kan rumme. På Søndertorv ligger Bryggen, Vejles citycenter, med 60 forretninger og 700 p-pladser på taget. Fra Søndertorv kan I følge gågaden af Søndergade, Torvegade og Nørregade til Nørretorv. Undervejs vil i finde små sidegader med eksklusive specialbutikker og gårdhaver med hyggelige caféer, vinbarer og restauranter.

Latinerkvarter og chamerende byliv

Nær Nørretorv, i den nordlige del af gågaden, ligger Vejle Midtpunkt. Under en farverstrålende paraplyhimmel finder du latinerkvarteret, der byder på en helt særlig atmosfære.

Det er vigtigt at huske pausen – og Vejle har mange bud på, hvordan den kan bruges. Sæt shoppingposerne fra dig og nyd en lækker frokost, en specialøl eller et glas vin. Mange af caféerne tilbyder en mangfoldighed af kaffesorter og kager. De små gårdmiljøer og de hyggeligt indrettede restauranter er de lokale vejlenseres pusterum.