April Cat 3 White Gode råd
Af: Redaktionen - 11-04-2024

Digital innovation – Udforsk digitale mødefaciliteter i Vejle

Vejle, en by, der både respekterer sin historie og ivrigt omfavner fremtiden. I den lille storby, omgivet af natur, vand og skov, finder I en unik kombination af grønne omgivelser og avanceret teknologi. Som Danmarks andenstørste møde- og konferenceby, har Vejle positioneret sig som et centralt samlingspunkt for virksomheder, der søger at blande det bedste fra begge verdener.

Vores to partnere, Munkebjerg Hotel og Dandy Business Park, tilbyder mere end blot mødelokaler; de tilbyder en oplevelse, hvor jeres visioner kan blomstre med hjælp fra digital innovation. Tag jeres næste møde eller konference til nye højder og skab varige resultater.

 

Oplev fremtidens mødelokale hos Munkebjerg Hotel

Nyt og topmoderne. Sådan beskrives, Evergreen, et mødelokale, hvor teknologi møder komfort. I træder ikke blot ind i et rum men ind i fremtiden for forretningsmøder. Med højteknologisk AV-udstyr er alt designet til at sikre, at dine møder kører gnidningsfrit, og at ingen information går tabt, hverken en tone, et ord eller en reaktion.

Book Evergreen og forvent alt det bedste i samme pakke, der blandt andet dækker:

  • 4 loftmikrofoner og kameraer, som automatisk finder den enkelte, og hvor I hverken har brug for eksterne mikrofoner eller kameraer, dvs. ingen relevant lyd går tabt.
  • Fuldintegreret Teams Room med egen licens, der kan have op til 110 personer tilkoblet.
  • Air server trådløs streaming.

Uanset om I er 50 eller 110 gæster, er der ingen i Evergreen, der bliver overset. Og så kan lokalet fungere som både konference-, møde-, selskabslokale, loungeområde eller bar.

Læs meget mere om Munkebjergs møde- og konferencefaciliteter her

 

Bryd de konventionelle møderammer i Dandy Business Park

Dandy Business Park tager innovation til nye højder med AI Innovation House, der tilbyder state-of-the-art digitale redskaber, der giver plads til både virtuel og fysisk tilstedeværelse. Fra interaktive værter, i form af de tre robotter, Ada, Pepper og Eddie, til avanceret videokonference-teknologi i Quantum, et 3D-konferencecenter med Danmarks største indendørs LED-skærm på 120 kvm. Ellers har I også muligheden for at booke et mindre mødelokale med VR-udstyr og indretning, der kickstarter kreativiteten.


Ved at booke Quantum kan du forvente:

  • 360 graders-lokale med visuelle effekter, hvor rummet appellerer til alle sanser indenfor foruddefinerede temaer som AI & Data, nature og Digital Native.
  • Catch-box, en kastbar mikrofon, der let bringer ”ordet rundt”.
  • Adgang til to digitale Samsung Flip 55”-skærme til alt fra tegn, skriv eller skab.

Læs mere om jeres muligheder hos Dandy Business Park her.