Givskud 2 Cat 4 White Ansvarlighed
Af: Redaktionen - 06-11-2023

Givskud Zoo – Et anderledes mødested

Søger I efter unikke rammer til dit næste møde? Hos Givskud Zoo har de forstået vigtigheden af skræddersyede mødeoplevelser, der går ud over det sædvanlige. Vær forberedt på en oase af natur, vildtliv og lærende oplevelser, der i synergi kan være med til at styrke jeres teams potentialer. Læs mere om de mange fordele ved at booke jeres næste møde, konference eller teambuilding hos Givskud Zoo Zootopia her.

Mærk den vilde energi

Omgivet af dyreliv kan I forvente inspirerende mødeomgivelser der bidrager til resultater. Uanset om I foretrækker udsigt til kæmpeoddere i Oddersalen eller frokost ved næsehornene vil I opleve en atmosfære der sætter rammerne for innovative og kreative tanker. For naturen og dyrelivet er fulde af lærdomme, der kan overføres til det professionelle miljø.

Udforsk et hav af muligheder for at ryste jeres team sammen og gøre jeres dag endnu mere effektiv igennem særlige fællesaktiviteter:

  • Spise morgenmad med udsigt til svømmende pingviner.
  • Kom med bag kulisserne og vær med til at sige godmorgen eller godnat til dyrene.
  • Dyst mod hinanden i en hård, men sjov Zoo challenge.
  • Få en guidet tur på savannerne i jeres egen bus.

Med kombinationen af vilde mødefaciliteter og et bredt aktivitetsprogram kan jeres team forvente en unik mødeoplevelse, der består af mere end blot ord og præsentationer.

 

Står bæredygtighed øverst på agendaen?

Der bliver stillet større og større krav til virksomheders bæredygtige tiltag.

Få et unikt indblik i Givskud Zoo’s bæredygtige udvikling eller byg jeres møde op omkring verdensmål, ansvar og klima, som kan hjælpe til at inspirere medarbejdere og ledelse i arbejdet med CSR og miljøaftryk.

”Man kan kombinere et møde med at spise frokost ved siden af giraffen og gorillaen og udforske verdensmålsparken, hvor man kan få undervisning og inspiration fra vores dygtige formidlere, der stiller konkrete udfordringer og løsninger op. Hvis virksomheder selv vil arbejde videre med verdensmålene, kan et møde hos os være første skridt til at komme i gang”, siger Nicklas Ottoson Kanstrup, servicechef hos Givskud Zoo Zootopia.

Læs meget mere om mulighederne for et vildt venligt og vildt tilrettelagt møde hos Givskud Zoo Zootopia her.