Ingelise2 2 Cat 2 White Vi mødes
Af: Kristine Buske Nielsen - 11-03-2020

Hele byen er vært for CABINNs mødegæster

Sammenhæng, samarbejde, samspil og synergi. Det er nøgleordene, når CABINN Vejle arbejder sammen på kryds og tværs med forskellige aktører i byen. På den måde kan de hele tiden udvide deres ydelser og services. Noget, gæsterne sætter stor pris på.

Når både større og mindre hold af gæster tjekker ind på CABINN Vejle, er det ikke utænkeligt, at de allerede har deltaget på et kursus hos en af de andre mødesteder i byen. Det sker, at der ikke er nok overnatningsmuligheder på det hotel eller konferencested, hvor kurset bliver afholdt, og så bliver gæsterne henvist til CABINN, der har 156 værelse at tilbyde.

Udfordringen med overnatning løses let og elegant ved, at kursusstederne ringer til CABINN og booker gæsterne ind. Ofte sker det i god tid, men nogle gange kan der opstå et behov for ekstra værelser i sidste øjeblik. Alt efter afstanden kan gæsterne gå frem og tilbage mellem CABINN og kursusstedet eller komme rundt med bus og taxa.

”Jeg oplever generelt, at mødestederne i Vejle bruger hinanden rigtig godt indbyrdes. Faktisk er de andre hoteller og konferencesteder i Vejle nogle af vores bedste kunder, og vi har et fantastisk samarbejde, hvor der er en god fleksibilitet og forståelse for hinanden,” siger Ingelise Heede Ancker, der er Hotel Manager for CABINN Vejle.

Samarbejde med omkringliggende virksomheder

Nogle af gæsterne spiser morgenmad hos CABINN, mens andre vælger at samles og spise sammen på kursusstedet. Har nogle af mødegæsterne brug for at mødes om aftenen, kan de sidde sammen og hygge i CABINNs mødelokale og lounge.

Det fleksible samarbejde mellem CABINN og de andre mødesteder har en klar gevinst: bedre service til gæsterne.

”Vores holdning er, at alle mødesteder i Vejle skal have en god forretning, og at vi sammen kan tiltrække gæster til glæde for hele byen,” siger Ingelise Heede Ancker.

CABINN Vejle samarbejder også med andre omkringliggende virksomheder i byen. Hvis en gæst har brug for et sted at spise, henviser personalet til de gode spisesteder i Vejle. Er der er behov for wellness eller træning, har CABINN også gode samarbejdspartnere at henvise til.

”På den måde kan vi hele tiden udvide vores ydelser og services. Det er noget, vores gæster sætter stor pris på.”