2 6 940X430 Cat 3 White Gode råd
Af: Kristine Buske Nielsen - 13-12-2021

Kickstart forårets møder

I stedet for at holde dig til de klassiske oplæg, skærm og pindemadder har vi samlet nogle forslag til at spice forårets møder op og skabe en oplevelse, dine mødegæster aldrig glemmer. Det er her magien og det mindeværdige møde begynder.

Brug naturen som mødelokale

Nogle gange kan det føles demotiverende at være fanget foran en skærm en hel dag. Her kan det være godt givet ud at tage en pause ude i naturen for at få ilt til hjernen i selskab af en god udsigt. I kan også lave nogle teambuilding-aktiviteter eller holde et af oplæggene i det fri.

Få pulsen op

Det er hårdt at sidde på den flade og koncentrere sig en hel dag. Her kan en powerwalk med kollegaerne eller en sportsaktivitet være det, der gør, at I får energi til de næste oplæg. Nogle steder afholder også forskellige former for konferencegåture tilpasset det enkelte møde. En god måde at skrue op for både det sociale og faglige udbytte.

Brug byen

Mødeoplevelsen behøver ikke at blive inden for mødestedets vægge. Gå en tur ned ad Vejles charmerende gågade og køb gaver med hjem til familien, eller brug byrummet til en walk-and-talk. Det giver noget mere at tale om, når I kommer tilbage på kontoret igen.

Tænk ud af boksen

Tag i Givskud Zoo Zootopia og fodre girafferne. Find din indre snigskytte frem til laser lerdueskydning. Eller hyr en sanger, standupper eller skuespiller. Der er mange muligheder for at give dine gæster en oplevelse, de ikke har prøvet før.

Tag ansvar

Møder handler om at inspirere. Så hvorfor ikke sætte det gode eksempel med at tage ansvar for miljø, samfund og mennesker? Vælg et mødested, der har bæredygtige tiltag, hvor I får en naturlig snak om affaldssortering, madspil og CO2. Læs mere om, hvordan du skaber det bæredygtige møde her.

Få en kulturel indsprøjtning

Besøg Bølgen og Fjordenhus ved havnen, rejs tilbage i tiden i Kongernes Jelling eller gå på opdagelse i kulturverdenens kulisser hos Vejle Musikteater. Gennem kulturelle oplevelser får mødegæsterne nye indsigter med hjem.

Stimuler sanserne

Vi husker bedre med sanserne. Brug genstande, I skal mærke på i gruppeøvelser som fx legoklodser, I skal samle. Bevæg jer rundt i rummet for at se det fra nye perspektiver. Pynt lokalet op i samme tema som dagens program, så der er noget at kigge på. Tag ud i naturen og duft til blomsterne. Spil noget musik eller sæt nogle inspirerende lydklip på. Muligheder er uendelige, hvis du vil skærpe sanserne og den kreative proces.

Byd på en appetitvækker

Når mennesker samles, er maden ofte noget af det, vi husker bedst. Så i stedet for at spise mødegæsterne af med en hurtig trekantsandwich kan det gøre særligt indtryk at lægge lidt kræfter i mødemenuen. Du kan lade dig inspirere af de fremtidige tendenser inden for møde- og konferencemad her.