Møder Og Gastronomi Cat 2 White Vi mødes
Af: Redaktionen - 12-06-2023

Kombiner møder og gastronomi - Gør noget ekstra ud af forplejningen til jeres næste møde

Uden mad og drikke dur helten ikke. Et gammelt udtryk, der aldrig ruster og stadig er lige så relevant at huske på, når du skal i gang med planlægningen til dit næste møde. Gør noget ekstra ud af mødeforplejningen med en kulinarisk overraskelse. Som gastronomisk fyrtårn kan du i Vejle opleve smage fra hele verden. Læs mere om, hvordan du kan kombinere dine møder med gastronomi ved to af vores mødepartnere her.

 

Kulinariske oplevelser i grønne omgivelser

Hos Munkebjerg Hotel er der rig mulighed for at overraske og forkæle dine mødegæsters smagsløg. Med fire restauranter er du garanteret et magisk smagsunivers med masser af intensitet og kærlighed. Deres fundament bygger på gode, solide og hjemmelavede råvarer, i alle prisklasser.

Nyd en overdådig morgenmadsbuffet eller moderne bistroretter i Panorama Restauranten. Eller lad dig forføre af TreeTop Restaurantens internationale fusionskøkken med madkunst i verdensklasse. Fra begge restauranter har du den smukkeste udsigt over Vejle Fjord og Munkebjergskoven

Som optakt til middagen kan du invitere dine gæster i vinkælderen til et glas velsmagende vin i en afslappet atmosfære.

 

Verdenskøkken i centrum af Vejle

Kombineret med 4-stjernede mødefaciliteter kan du hos Best Western Torvehallerne kombinere dit møde med en gastronomisk rundrejse. Alt fra italienske specialiteter til danske klassikere. Torvehallerne huser nemlig tre restauranter, samt et eksklusivt loungeområde med Gin Bar.

  • Spids spisepindene og nyd luksus sushi og smagfulde wokretter ved Oasia – Sushi & Wok
  • Nyd et italienskinspireret menukort fyldt med pasta og pizza ved Bistecca – Italian Bistro and Steak.
  • Hyld de danske klassikere med et besøg til Jacobsen – Dansk Spisehus, hvor du kan opleve alt fra tarteletter til stegt flæsk.

 

Vejle rummer mange diverse gastronomiske oplevelser og tilbud. Giv dit møde et ekstra løft med en kulinariske overraskelse dine gæster sent glemmer. Læs mere om, hvad Vejle har at tilbyde her, så du er sikkert klædt på til dit næste møde i Danmarks 2. største møde- og konferenceby.