Januar Cat 2 White Vi mødes
Af: Redaktionen - 09-01-2024

Lad os opleve sammen - vigtigheden af fysiske møder

Digitaliseringen har ikke alene transformeret måden vi arbejder og mødes på, men også vores adfærd. Med mindst mulige berøringsflader er der sket et markant skift i, hvordan vi afholder møder. Med online møder og webinar kan vi ikke genskabe de betydningsfulde elementer der opstår i mødet mellem mennesker. Der er behov for forandring. Med en regenerativ tilgang til møde- og erhvervsturisme skal vi have genopfrisket værdien af fysiske møder. For nye oplevelser er nøglen til at opretholde forbindelsen ikke alene til os selv, men også hinanden.

En cirkulær proces

Slår du regenerering op i ordbogen står der: blive gendannet eller genopbygget”. Skal vi drage det over i en møde- og erhvervsturisme sammenhæng handler det om at genopbygge relationerne igennem mødeoplevelser, der ikke alene er gavnlige for deltagerne, men også for miljøet og de lokalsamfund de finder sted i. En cirkulær proces, hvor alle parter spiller sammen omkring fælles interesser. For vi må ikke underminere vigtigheden af socialt nærvær og fysiske relationer.

Skift til et nyt mindset

Vi står på kanten af skift. Et skift til et nyt mindset, hvor vi gendanner de fysiske møder og skaber fælles oplevelser. Det handler om at tænke anderledes. Erstat de traditionelle dagsmøder med døgnmøder, hvor der virkelig er tænkt over indhold og format, der stimulerer kreativiteten. Ved at samles fysisk kan deltagerne føle sig mere engageret med både projektet og hinanden. Dette øger sandsynligheden for, at alle bidrager aktivt og deler deres perspektiv.

Regenerative møder i Vejle

Mød hinanden i midten, i Vejle. Beliggende i midten af Danmark kan I, i den lille storby, gendanne jeres relationer i fantastiske omgivelser omgivet af natur, skov og vand. Her er 3 forslag til aktiviteter I kan kombinere med et døgnmøde i Vejle: 

  1. Sæt gang i blodomløbet og oplev frisk skovluft midt i Vejle Ådal med en naturvandring fra Vingsted aktivt hotel & konferencecenter.
  2. Dyk ind i jer selv med en workshop i mindfulness hos Munkebjerg Hotel.
  3. Lad op inden mødedagen med en morgenkajak på Vejle Fjord hos Hotel Vejlefjord.

 

Vores 12 partnere i MeetingVejle kan hver bidrage til at sætte de rette rammer for et regenerativt møde, hvor I kan opleve sammen. For det skal kunne betale sig at mødes. Så skal vi mødes på midten? Læs mere om dine muligheder i Vejle her.