Julefrokost Cat 2 White Vi mødes
Af: Redaktionen - 11-10-2023

Møde i midten – Ideelle overnatningsmuligheder til din julefrokost i Vejle

Vejle er med sin imponerede natur og dynamiske byliv en perle i Danmark. Skal I, i gang med at planlægge årets julefrokost eller allerede godt i gang? Så forglem ikke overnatning. Vejle byder på en bred palette af muligheder. Her får I tre meget skarpe og centrale bud.


Cabinn Vejle –  All you need to sleep

Med en super, central placering, kun 300 meter fra banegården, står Vejles første ’skyskraber’ som et historisk vartegn. Med et besøg hos Cabinn er I tæt på byliv, kulturelle oplevelser og førsteklasses gastronomi inden for gåafstand. Og med 156 værelser er det ingen sag for jeres medarbejdere at trække sig tilbage i komfortable omgivelser til en god pris.  


Vejle Center Hotel – Gæstfrihed mellem by og natur

Omgivet af skøn natur og det pulserende byliv, finder I Vejle Center Hotel med den ikoniske gule farve. Hotellet er kendt for deres glade og veloplagte atmosfære, der efterlever fokus på detaljernes betydning. Forventer I et større selskab er hotellet nabo til byens multiarena, Spektrum, DGI Huset Vejle, som kan huse op til 2.300 gæster. Skulle I foretrække både fest og overnatning samme sted er det også muligt at holde årets fest på Vejle Center Hotel, hvor man trygt kan tage elevatoren hjem og falde til ro.  


Best Western Torvehallerne – unikt multihus i hjertet af Vejle

Kun 2 minutters gang til Vejle Station ligger Best Western Torvehallerne. Et stort multihus, der kan huse op til 450 personer. I 4-stjernede faciliteter kan I gå direkte i seng og stå op til en lækker, friskbrygget kop kaffe. Torvehallerne består derudover af hele tre forskellige restauranter, som byder på forskellige gastronomiske oplevelser. Det kan du læse mere om her. Derudover tilbyder de også forskellige pakkeløsninger, hvor I har mulighed for at sammensætte den julefrokost der passer til jer. Deres festlokaler kan nemlig huse op til 250 personer, hvor I kan arrangere alt, der hører til en julefrokost.

Kunne du tænke dig at læse mere om, hvad vores 12 partnere kan tilbyde jer til jeres næste julefrokost. Så dyk nærmere ned i dem her og tøv endelig ikke med at tage kontakt.