Møder I Grønne Omgivelser Cat 3 White Gode råd
Af: Redaktionen - 14-08-2023

Møder i grønne omgivelser

I hjertet af Danmark ligger den lille storby omgivet af fantastisk natur, vand og skov. Et ideelt sted at arrangere jeres næste møde, hvor man kan drage fordel af den inspirerende natur. Kombinationen af smuk natur og moderne faciliteter er nemlig med til at skabe uforglemmelige mødeoplevelser. Læs mere om, hvad I får ud af at afholde jeres næste møde eller konference i grønne omgivelser hos Munkebjerg Hotel og Hotel VejleFjord.

 

Munkebjerg Hotel: En oase midt i skoven

På trætoppen, omgivet af bøgeskov og panoramaudsigt til Vejle Fjord, finder man Munkebjerg Hotel. Dets unikke beliggenhed tilbyder en fornemmelse af fred og ro, der er ideel til møder og konferencer. I deres største ’mødelokale’ er der rig mulighed for at lade tankerne få frit spil og finde inspiration til nye strategier og målsætninger. Og så er det oplagt til et mødebreak. Det bakkede terræn indbyder nemlig til alt fra friske Walk & Talks, hvor tankerne sættes fri, til action-prægede mountainbiketure.

På bakketoppen er du garanteret den fulde oplevelse. Fra et magisk smagsunivers til fremtidens lokaler med faciliteter i top. Forbered dig på store, gastronomiske oplevelser. Lige fra en frokost med udsøgte delikatesser i Panorama Restauranten til Treetop Restaurantens internationale fusionskøkken. Eller bevæg dig ind i en futuristisk tidslomme i deres nye mødelokale, Evergreen – en fusion mellem afslappede rammer og moderne teknik. Med det nye lokale er det muligt for alle, der deltager i et onlinemøde, at både se og gøre alt, som var de fysisk til stede. I de grønne omgivelser bliver ingen overset. 

 

Hotel VejleFjord: Harmoni mellem natur og historie

Siden år 1900 har Hotel VejleFord dannet rammer for mennesker, der ønsker udvikling og resultater. Beliggende direkte ved skov og fjord bidrager de unikke omgivelser til særlige muligheder. "Vi tror på, at en dyb indånding i smukke rammer af ro, natur og nærvær giver glæde og vilje til at opnå resultater. Sådan har det været i mere end 120 år – og sådan er det stadig,” fortæller personalet på Hotel Vejlefjord. Her inspirerer historien og de fantastiske omgivelser til mere kreativitet og produktivitet.

Derudover tilbydes mødedeltagere unikke muligheder for at kombinere arbejde og afslapning. Mange benytter allerede de skønne omgivelser til nye oplevelser og til at reflektere over dagens input. Alt fra at afbryde mødet med en afslappende gåtur langs fjorden, komme helt ned i gear med et besøg til wellness-området eller en lækker middag med udsigt over vandet som afslutning.

 

Ønsker I at lade jer inspirere af grønne omgivelser til jeres næste møde eller konference? Så læs mere om, hvad Munkebjerg Hotel og Hotel VejleFjord kan tilbyde her