1 6 940X430 Cat 2 White Vi mødes
Af: Cecilie Agner - 02-12-2021

Motionér hjernen med en konferencegåtur til mødet

En hel dag med kurser, møder eller workshops stiller store krav til koncentrationsevnen. VINGSTED har i samarbejde med Gå Mig Glad fundet en løsning, der kombinerer mødeaktiviteter med bevægelse og frisk luft. Vi har spurgt eventkoordinator Glenn Vindfeldt, hvad konferencegåture betyder for mødegæsterne.

Luften i lokalet hænger som en tung dyne hen over forsamlingen og vidner om, at frisk luft er en saga blot. Gule, grønne og blå sedler hænger overalt på vægge og tavler, og kaffekopperne fra i formiddags står stadig på bordene. En kollega vipper utålmodigt med foden, og du skæver til uret hvert minut. Lige nu ville du gøre alt for at strække benene og indsnuse den friske luft.

Det kan du hos VINGSTED aktivt hotel & konferencecenter. I samarbejde med Gå Mig Glad tilbyder de konferencegåture. Et koncept, som tilfører fornyet energi, bedre koncentration og et større fagligt og socialt udbytte.

– Konferencegåturen giver vores gæster et break fra mødet. De kommer ud og snakker sammen på en mere uformel måde, samtidig med at den friske luft bidrager til en bedre koncentration, så deltagerne er klar til at lytte, når de kommer indenfor, siger Glenn Vindfeldt, der er eventkoordinator hos VINGSTED.

Gåtur i øjenhøjde

VINGSTED planlægger ofte møder, hvor naturen er inviteret med som gæst. En mulighed, som Glenn Vindfeldt og de andre eventkoordinatorer fremhæver, når de skal hjælpe mødebookerne med at finde aktiviteter, der passer bedst til deres behov. Og der er rigeligt at vælge mellem. VINGSTED har omkring 80 forskellige tilbud, og konferencegåturen er blot én af dem.

– Når en kunde ringer, spørger vi altid, hvor mange kursister de er, og hvad de vil have ud af mødet. På den måde kan vi tilpasse et event til deres ønsker. Særligt ved teamevents ved kunderne ikke helt, hvad de vil have. I virkeligheden efterspørger de et sjovt indspark, og dét hjælper vi med, forklarer Glenn Vindfeldt.

Planlæg en konferencegåtur efter dine ønsker:

  • Morgengåtur inden dagens program
  • Stille gåtur på en dag med masser af snak
  • Power Walk i pausen
  • Teambuilding i naturen
  • Udendørs gruppearbejde

Forårsfornemmelser og efterårsfarver

Spørger man eventkoordinatoren, er der særligt to årstider, hvor konferencegåture er populære.

– Man skulle tro, at gåturen var mest populær om sommeren. Men vi afholder flest konferencegåture om foråret og efteråret. Gå Mig Glad siger, at det skyldes, at naturen er flottest og ændrer sig fra vinter til sommer og omvendt. Og så er det hverken for varmt eller for koldt til at være udenfor, siger Glenn Vindfeldt og tilføjer:

– Gæsterne nyder at komme ud at gå i naturen. VINGSTED ligger tæt på gamle jernaldermiljøer, så vi tilbyder blandt andet naturvandringer til historiske steder, hvor de løser opgaver eller laver øvelser. Vi tilrettelægger ofte turene, så de kommer forbi smukke steder og bruger naturen aktivt. Det kan deltagerne godt lide.