Maj Cat 2 White Vi mødes
Af: Redaktionen - 14-05-2024

Skift til et nyt mindset - dagsmøder vs. døgnmøder

Det skal betale sig at mødes. Med en regenerativ tilgang til møde- og erhvervsturisme skal vi have gendannet værdien ved de fysiske møder, for alt handler om relationer - ikke kun til samarbejdspartnere men også internt blandt kollegaer. Men der er behov for at få rystet posen. Mens et dagsmøde kan være effektivt for kortvarige diskussioner og problematikker, byder døgnmøder på en dybere og mere fokuseret oplevelse.

Døgnmøder lægger ikke alene op til mere fordybelse og kreativitet men også højere kvalitet af dialoger. Mere tid til uformel networking, hvor relationer styrkes og tillid opbygges, hvilket begge er yderst værdifulde faktorer, der kan være svære at kultivere på et dagsmøde.

I MeetingVejle har vores partnere stor ekspertise inden for døgnmøder, uanset jeres præferencer og behov. Lad os udforske tre måder, jeres næste døgnmøde kan opgraderes i Vejles inspirerende omgivelser:

  1. Mærk dybe indåndinger i natur og nærvær hos Hotel Vejlefjord. Udnyt de grønne omgivelser til ny energi og reflektion over dagens input. Påbegynd dag 2 i De Termiske Bade som en startbooster til en ny dag med indlæg og debatter.
  2. Oplev vild inspiration iblandt dyrelivets vildskab hos Givskud Zoo Zootopia. Bliv rystet sammen med unikke aktiviteter eller fald til ro i primitive omgivelser under stjernerne og vågn til lyden af ulvene, der hyler om kap med kirkeklokkerne.
  3. Mærk byens sus hos Best Western Torvehallerne, hvor kontorets trivielle vægge udskiftes med moderne mødeomgivelser. Med gåafstand til fascinerende attraktioner og en bred gastronomisk palette kan I let som ingenting skabe nye uforglemmelige minder sammen.

Døgnmøder åbner op for en intensitet og kvalitet af arbejdet, som kan være vanskelig at opnå på et enkelt dagsmøde. I MeetingVejle står vores partnere klar til at understøtte alle aspekter af mødet, så det er nøje tilpasset og gennemtænkt til at matche jeres behov. Det er tid til at gentænke mødestrukturen og investere i døgnmøder, så I sammen kan genopbygge relationerne til hinanden.

 

Læs mere om jeres muligheder i Danmarks andenstørste møde- og konferenceby her.