IMG 3949 Cat 2 White Vi mødes
Af: Pia Smith Baun - 24-09-2019

Spagettitårne, promillebriller og tillidsøvelser i Munkebjergs natur

Noget af det, som Vejle området er særlig kendt for, er sin smukke natur. Det har konferencegæsterne på Munkebjerg Hotel særligt gavn af, når de har teambuilding eller holder pauser mellem oplæg. En af de årlige konferencegæster er Danske Kreds, der i september gæstede Munkebjerg hotel for at holde seminar for tillidsmænd i Danske Bank.

Hvorfor sidde indenfor og spise, når du kan få en picnickurv med i skoven? Eller hvorfor have teambuilding i et lukket rum, når du kan få islandske heste, mountainbikes eller walk and talk i naturskønne omgivelser? På Munkebjerg Hotel er det hele muligt – især naturen omkring hotellet giver muligheder. Det er noget, Danske Kreds med 150 tillidsmænd fra Danske Bank har haft gavn af, da de i starten af september besøgte stedet for at afholde konference.

Munkebjerg siger aldrig nej

En af dem, der var med til at stå for arrangementet var Niels Jensen, konsulent i Danske Kreds, som gennem flere år har været med til at arrangere dagen. Et arrangement, som Danske Kreds år efter år afholder på Munkebjerg hotel i den flotte natur.

”For mig er det dejligt, at det altid er på Munkebjerg Hotel. De er nemlig åbne for alle mine ideer, og alt kan lade sig gøre. Især hvis jeg ønsker at lave aktiviteter udenfor, er de klar på at assistere med det, jeg har brug for. De ved, at naturen tiltrækker hos dem, og det forstår de at omfavne,” fortæller Niels Jensen.

Teambuilding til alle temperamenter

Det var tydeligt, at de deltagende på seminaret var glade for at være aktive og især glade for de udendørs aktiviteter.

”Mange af dem sidder på et kontor hele dagen, så jeg kunne mærke, at aktiviteterne udenfor gav dem rigtig meget energi og glæde,” siger Niels Jensen.

Som teambuildingsøvelser havde Niels Jensen et bredt udvalg af øvelser klar i omgivelserne omkring Munkebjerg Hotel, så der var lidt for alle. Der var både orienteringsløb, debatløb, poster med opgaver og generelt en masse teambulingsaktiviteter, hvor der indgik både spagettitårne, promillebriller og tillidsøvelser. For at det hele kunne lade sig gøre hjalp personalet på Hotellet med at assisterede med alt, der kunne være brug for – eksempelvis picnickurve til deltagerne, der var i skoven.

Naturen rykker ind

På Munkebjerg Hotel er de udmærket klar over, at naturen er et stort trækplaster hos dem. Derfor har de også lavet et eventkatalog med inspiration til aktiviteter, hvor naturen spiller en stor rolle.

”Vi kan tilbyde alt lige fra lasergames i skoven og GPS-orienteringsløb til rolige gåture eller segwayture,” siger Lotte Michaelis-Kjær, der er salgschef på hotellet.

For at få naturen ind i hotellet er de indendørs blomster inspireret fra skoven, og maden fra Treetop restauranten tager også udgangspunkt i omgivelserne. Derudover har alle lokaler direkte adgang ud, så der i pauserne ved diverse arrangementer er mulighed for hurtigt at komme ud og få lidt frisk luft.