1 Cat 2 White Vi mødes
Af: Redaktionen - 05-12-2022

Teambuilding - Investering for dig og dine medarbejdere

Du har sikkert deltaget på et hav af forskellige teambuilding ture. Nogle mere mindeværdige end andre. Uanset hvad, er det en fantastisk investering i jeres virksomhed og jeres medarbejdere. Foruden at skabe et stærkere tillidsbånd og et bedre kollegial ånd, så kan det også bidrage til meget mere motivation i dagligdagens faste rammer.

Der er mange fordele ved teambuilding. Godt kollegaskab, bedre sammenhold og større arbejdsglæde er blot nogle af de resultater, der kan opnås ved at arrangere en

teambuilding tur for dine ansatte. Hos Vingsted aktivt hotel & konferencecenter er de opsatte på at arrangere teambuilding, der har betydning. Eventkoordinator, Søren Zacho Andersen, oplever ofte, at deltagerne taler om deres team events måneder og endda år efter.

Hos Vingsted arrangerer de i løbet af året en lang række team events med forskellige temaer, uanset om du er til adrenalin og sus eller en hård hjernevrider. Og for Søren er det meget vigtigt, at alt er gennemført fra start til slut. Eksempelvis kræver deres Farmerdyst 100-150 halmballer og så er instruktørerne udklædt som bondekarle og bondepiger. Og i Fangerne på Fortet skal deltagerne ligesom i tv-programmet samle mønter fra et stort bur, hvorefter Vingsted donerer 1.000 kr. til et velgørende formål, som vinderholdet bestemmer.

 

Aktiviteter der giver teambuilding en ekstra dimension

Med over 30 forskellige aktiviteter kan der vælges imellem et alsidigt udvalg af team events hos Vingsted aktivt hotel & konferencecenter. Vi har derfor spurgt Søren, hvilke tre aktiviteter der er hans favoritter.

  1. Fun Fast Money
  2. Fangerne på Fortet

Årsagen til netop de tre er, at alle deltageres kompetencer kommer i spil, både dem der er gode til at tænke, dem der er fysisk aktive og team playerne.

”Ved at sætte tema på vores event kan vi være med til at sikre en rød tråd gennem det hele. Og så kan vi bare mærke en stor begejstring blandt deltagerne”, siger Søren.

Planlæg din næste teambuilding tur i naturskønne omgivelser.

Find inspiration til at sammensætte de fedeste aktiviteter i unikke omgivelser blandt vores 13 professionelle mødesteder.