Juni Cat 2 White Vi mødes
Af: Redaktionen - 03-06-2024

Vejle Center Hotel – 4-stjernede møde- og konferencefaciliteter

Beliggende i naturskønne omgivelser, tæt på byliv og den moderne multiarena, Spektrum Vejle, finder du Vejle Center Hotel. Oplev 4-stjernede møde- og konferencefaciliteter med rig mulighed for at skræddersy en individuel mødepakke.

 

Central beliggenhed

En central beliggenhed tæt på natur og den pulserende by gør Vejle Center Hotel til et attraktivt møde- og konferencested. Med kun 1 km til Vejle Banegård og 5 km til E45 er det nemt for dine mødedeltagere at komme frem og tilbage. Og du kan lade bekymringerne om parkering blive derhjemme, da hotellet tilbyder gratis parkering lige uden for døren.

Med Vejle Ådal på den anden side af døren er der rig mulighed for at trække sig tilbage og nyde ro i den friske luft. Derudover har Vejle Ådal et multifunktionelt naturterræn til alt fra vandring, løb eller cykelture. Hotellet tilbyder endda mulighed for at låne en cykel, så du nemt kan udforske de grønne omgivelser.

Foretrækker du derimod mere det susende byliv, så er der blot fem minutters gang til midtbyen. Vejle byliv rummer en bred palette af kultur, gastronomi og shopping, alt sammen inden for kort afstand.  

 

Personlige service og skræddersyede planer

Koncentrer jer om indholdet, så skaber Vejle Center Hotel rammerne. Uanset om det drejer sig om et dagsmøde til 10 personer eller en konference op til 150 personer, tilbyder hotellet indbydende faciliteter og en personlig service. De tilbyder faktisk altid gratis mødeplanlægning forud for dit næste arrangement, så du og dine deltagere får mest muligt ud af dagen. Uanset om I foretrækker et dagsmøde, et 12/12-møde eller et konferencedøgn, så kan du få skræddersyet en mødepakke, der opfylder dine behov.

Syv konferencefacts, der gør det professionelt og personligt hos Vejle Center Hotel:

  • Personlig service og rådgivning allerede fra første kontakt.
  • Mødepakker, der skræddersyes efter netop dine ønsker og behov.
  • Professionel møde- og konferencerådgivning inkluderet i prisen.
  • En fast kontaktperson, der følger arrangementet før, under og efter.
  • Vejle Center Hotel er placeret centralt og samtidig omgivet af skøn natur ved Vejle Ådal.
  • AV-udstyr og AV-personale, som altid står klar til at hjælpe.
  • Gratis parkering lige uden for hotellet.

Læs meget mere om dine muligheder hos Vejle Center Hotel her.