Scandic Jacob Gade Cat 2 White Vi mødes
Af: Kristine Buske Nielsen - 02-08-2019

”Vi vil gerne have, at vores gæster får det bedste indtryk af Vejle”

Når mødedeltagere besøger Scandic Jacob Gade, vil de også gerne opleve Vejle. Beliggenheden gør det nemt at gå til byens attraktioner og Byparken i baghaven bruger hotellet til små overraskelser for gæsterne, der giver et break fra mødeprogrammet.

Med Byparken i baghaven, Musikteatret som nabo, 100 meter til gågaden og en kort gåtur til Vejles arkitektoniske varetegn Bølgen og Fjordenhus har Scandic Jacob Gade den perfekte beliggenhed, hvis du har lyst til at opleve Vejle by i forbindelse med mødet eller konferencen.

Hotellet har udover værelser også restaurant, bar og faciliteter til små møder eller professionelle kongresser, konferencer og events for op til 1.100 personer. Men gæsterne vil også gerne have mulighed for oplevelser udenfor hotellet, fortæller direktør for Scandic Jacob Gade Michael Fiil Thomsen.

”En del af vores gæster skal på dagskurser, så de har meget tid, de skal have brugt om aftenen. Her er det en stor fordel, at vi ligger centralt tæt på havnen og gode restauranter, så de har mulighed for at bruge bylivet,” siger han.

Bruger sine kollegaer i byen

Mange af gæsterne kommer ikke fra Vejle og ved derfor ikke, hvor de skal gå hen, hvis de skal se byen. Derfor anbefaler Scandic Jacob Gade altid gode restauranter, hvis gæsterne ønsker at spise uden for hotellet.

Desuden bliver gæsterne koblet til GuideDanmark, VisitDenmarks database for turistprodukter. Her er der et godt overblik over, hvad der er at opleve i Vejle, og det er muligt at booke guidede ture i byen.

”Vi vil gerne have, at vores gæster får det bedste indtryk af Vejle, så de har lyst til at komme tilbage. Ved at bruge byen og de andre turiststeder kan vi give vores gæster nogle muligheder, de ikke selv har tænkt over. Sammen med vores kollegaer rundt i byen giver vi gæsterne den bedste oplevelse, når de besøger Vejle, og det har stor betydning for gæsternes samlede indtryk af mødeopholdet,” siger Michael Fiil Thomsen.

Ugens overraskelse

Når vejret tillader det arrangerer Scandic Jacob Gade ”ugens overraskelse”, hvor et kursisthold eller to bliver udvalgt og spurgt, om de har mulighed for og lyst til et kort break i Byparken om eftermiddagen med en overraskelse som hjemmelavet is, friskpresset juice, frisk frugt eller lignende. Indimellem bliver der serveret frokost i det fri. Det handler om de små overraskelser, der kan give et break fra mødeprogrammet.

”Byparken giver os gode muligheder for at rykke gæsterne ud i andre omgivelser. Her bliver der rum og plads til at tale sammen, og det giver anledning til ny dialog. Det handler om at bruge de små ting, som ikke tager tid for kursuslederen, men som giver gæsterne noget med, som de husker,” siger Michael Fiil Thomsen.