Vi skaber mindeværdige møder mellem mennesker

MeetingVejles mål er at samle mødesteder. 10 professionelle aktører, der er gået sammen for at løfte i flok. Så andre fællesskaber får gode oplevelser.

Vi hører til i Danmarks 3. største kongres- og konferenceby med 1.350 hotelværelser og venues med plads til op til 2.000 deltagere. Den lille, særlige storby. Hvor du er tæt på alt, og intet er langt væk. Hvor alt hænger sammen forbundet i en helhed. Infrastrukturelt gør E45, Aarhus og Billund Lufthavn, at vi er oplagte. Og så mestrer vi at være mindeværdige. Fordi vi har en kombination af natur og kultur, som skaber et særligt rum for ethvert møde. Vi hylder shopping og gastronomi, der giver god grund til at gå ud, selv når du er på arbejde. Derfor er vi gentagne gange kåret som Danmarks bedste handelsby.

Med viljen til sammen at være gode værter kommer vi jer professionelt i møde. Både før, under og efter. Fra den første invitation, til alle dine gæster ankommer og føler sig velkomne. Til de tager hjem med endnu en god oplevelse i bagagen. For vi har mere end bare styr på konferencelokaler, it-udstyr og den gode morgenmad. Vi guider, lærer og lytter. Og har altid vores indre gps rettet mod, hvad der er afgørende for gæsterne og ikke vigtigst for os. Mest af alt er vi fælles om indsatsen, der skaber mindeværdige møder mellem mennesker. Vi ser styrken i helheden og tror på styrken i, at vi er forskellige. Vi er fællesskabet, der arbejder for, at andre fællesskaber får gode oplevelser. Gode værter, som ønsker, at gæsterne går hjem med et smil på læben og lysten til at komme til Vejle igen.

Velkommen til Vejle!