Teambuilding - Investering i dine ansatte

 

Book dit næste teambuilding-arrangement i Vejle, den lille storby midt i natur, vand og skov

Uanset om I foretrækker neglebiddere, action eller modighedsdyster, så rummer Vejle et hav af muligheder for jeres næste teambuilding. Uanset hvilken type du vælger, så er det en fantastisk investering i jeres virksomhed og ansatte. Godt kollegaskab, bedre sammenhold og større arbejdsglæde er blot nogle af de resultater du kan opleve ved en teambuilding-oplevelse i Vejle. 

Find inspiration til dit næste event blandt vores mødepartnere her, som alle står klar til at give jer den bedste oplevelse. 

Filtrér
Luk filter
Kategorier
Tilvalg
VINGSTED aktivt hotel & konferencecenter
Billede Af Værelser Med Udsigt
Midt i et af Danmarks mest storslåede tunnellandskaber, Vejle Ådal, ligger VINGSTED aktivt hotel & konferencecenter, der er et professionelt 4-stjernet konferencecenter og 3-stjernet hotel med mange faciliteter, bl.a. en stor Eventafdeling. Stedet danner optimale rammer for små og store arrangementer som kurser, konferencer, messer, fester og teambuilding.
World Goals
Greenkey
Daka Refood
1500 Gæster
34 lokaler
190 værelser
808
8
14 km til Vejle Banegård
Natur
Vand
Forplejning
Teknik
Kørestolsvenligt
Munkebjerg Hotel
24855 Meetingvejle Hero WEB 19020X1080px8
Midt i uspoleret natur, omgivet af bøgeskov og med fjorden og Vejle Golf Club som nærmeste naboer ligger et af Danmarks ubestridt bedste hoteller. Her er topprofessionelt personale, 5-stjernede konferencefaciliteter og festlokaler velegnet til mange forskellige formål.
World Goals
Greenkey
720 Gæster
21 lokaler
158 værelser
500
10
7 km til Vejle Banegård
Natur
Forplejning
Teknik
Kørestolsvenligt
Kasino
Wellness
Givskud Zoo Zootopia
24855 Meetingvejle Givskud 10 1920X1080px
Morgenmad med gorillaerne, frokost ved næsehornene på savannen. Givskud Zoo Zootopia beværter events i moderne mødefaciliteter med grupperum, AV-udstyr, forplejning – og en masse muligheder for at give deltagerne en vild og anderledes oplevelse. Kaffepausen; skal vi afholde den sammen med elefanterne eller dinosaurerne?
World Goals
Daka Refood
600 Gæster
7 lokaler
28 værelser
2006
6
21 km til Vejle Banegård
Natur
Dyreliv
Teknik
Forplejning
Kørestolsvenligt
Kongernes Jelling
24855 Meetingvejle Hero WEB 19020X1080px
Vikingekongerne tog store beslutninger her. Nu bliver du inspireret til at lære af fortiden og se ind i fremtiden i vores moderne mødelokaler, hvor vi er klar til at løfte dit møde og lære dig om mod, tillid og sammenhold.
50 Gæster
2 lokaler
304
4
14 km til Vejle Banegård
Historie
Teknik
Forplejning
Kørestolsvenligt