Vejle rummer det hele

Er du på jagt efter en møde- og konferenceoplevelse du aldrig glemmer? Så vælg Vejle!

Vores 12 partnere står alle klar til at sikre den bedste oplevelse til jeres næste møde eller konference. Uanset om I foretrækker byliv eller natur. Med beliggenhed i hjertet af Danmark, kun 45 minutter fra Århus eller 2,5 time fra København, har Vejle en unik og central placering. 

Vores partnere rummer en samlet kapacitet på mere end 1.350 hotelværelser, samt venues med plads op til 2.000 deltagere. 

Læs mere om tilbuddene i Danmarks 2. største møde- og konferenceby her. 

Filtrér
Billede Af Værelser Med Udsigt
VINGSTED aktivt hotel & konferencecenter
Midt i et af Danmarks mest storslåede tunnellandskaber, Vejle Ådal, ligger VINGSTED aktivt hotel & konferencecenter, der er et professionelt 4-stjernet konferencecenter og 3-stjernet hotel med mange faciliteter, bl.a. en stor Eventafdeling. Stedet danner optimale rammer for små og store arrangementer som kurser, konferencer, messer, fester og teambuilding.
World Goals
Greenkey
Daka Refood
24855 Meetingvejle Hero WEB 19020X1080px8
Munkebjerg Hotel
Midt i uspoleret natur, omgivet af bøgeskov og med fjorden og Vejle Golf Club som nærmeste naboer ligger et af Danmarks ubestridt bedste hoteller. Her er topprofessionelt personale, 5-stjernede konferencefaciliteter og festlokaler velegnet til mange forskellige formål.
World Goals
Greenkey
91A2820
Best Western Torvehallerne
Med sin helt unikke, på en gang elegante og rå arkitektur i det ombyggede bladhus er Best Western ToRVEhallerne en inspirerende ramme om vidt forskellige arrangementer fra raffinerede release parties, modeshows og produktpræsentationer til store konferencer.
Greenkey
Daka Refood
Hotel Vejlefjord Konferencelokaler Park Sommer
Hotel Vejlefjord
Med 116 nyrestaurerede værelser i herregårdsstil, unik natur direkte ved fjorden, termiske bade og Thalasso spa er Hotel Vejlefjord et konferencested uden for kategori. Atmosfære og arkitektur på det mere end 100-årige tidligere sanatorium går hånd i hånd med gastronomisk forkælelse og service i særklasse.
World Goals
Greenkey
Spektrum Konference 01
DGI Huset Vejle
Med Spektrum, DGI Husets splinternye arena på 3.200 m2, er vi et af Danmarks mest centrale og fleksible bud på alt fra det intime møde til de helt store årsmøder, kongresser og messer/udstillinger.
Contact Logo
24855 Meetingvejle Hero WEB 19020X1080px10
Vejle Musikteater
Erfaring fra underholdningens og kulturens verden giver os unikke kompetencer til at iscenesætte særligt storslåede firmaarrangementer i trekantområdets største kulturhus.
Greenkey
Daka Refood
VCH009
Vejle Center Hotel
Vejle Center Hotel er et moderne konferencested og hotel. Omgivet af skøn natur, med kun få minutters gang til Vejles butiksstrøg og banegården, og ikke mindst nabo til byens nye multiarena Spektrum Vejle.
Greenkey
Daka Refood
24855 Meetingvejle Givskud 10 1920X1080px
Givskud Zoo Zootopia
Morgenmad med gorillaerne, frokost ved næsehornene på savannen. Givskud Zoo Zootopia beværter events i moderne mødefaciliteter med grupperum, AV-udstyr, forplejning – og en masse muligheder for at give deltagerne en vild og anderledes oplevelse. Kaffepausen; skal vi afholde den sammen med elefanterne eller dinosaurerne?
World Goals
Daka Refood
DSC8514
Vejle Kommune/VisitVejle
I Vejle Kommune arbejder vi tæt sammen med byens stærke venues og hoteller. Vores opgave er at bidrage til, at Vejle er et godt valg, når du skal holde konferencer og møder. Som partner i MeetingVejle ved vi hele tiden, hvad der sker hos de andre partnere i netværket.
10332 005 1200X800 (1)
CABINN Vejle
CABINN Vejle har byens laveste priser og en supercentral beliggenhed ved åen i Vejle centrum. Derudover tilbyder vi også firmaaftaler til virksomheder, som henover året har brug for værelser og/eller møde- & konferencefaciliteter.
24855 Meetingvejle Hero WEB 19020X1080px
Kongernes Jelling
Vikingekongerne tog store beslutninger her. Nu bliver du inspireret til at lære af fortiden og se ind i fremtiden i vores moderne mødelokaler, hvor vi er klar til at løfte dit møde og lære dig om mod, tillid og sammenhold.
A1 04402
Dandy Business Park
I DANDY Business Park skubber vi dine mødeoplevelser til nye højder. Lej bl.a. det imponerende QUANTUM med Danmarks største indendørs LED-skærm, mødelokaler med svævende siddepladser, udviklingskøkken til nye retter og produkter. Og alt derimellem.
World Goals