Best Western Torvehallerne

Fiskergade 2-8, 7100 Vejle
+45 79427900 Hjemmeside
Greenkey
Daka Refood

4 stjernede mødefaciliteter i hjertet af Vejle. 

Når I mødes på Best Western Torvehallerne i Vejle, så mødes I i hjertet af et af landets mest charmerende byer. Her er rammerne for et møde eller konference anderledes. Her udskiftes kontorets trivielle vægge nemlig med inspirerende og moderne mødeomgivelser.  

Med gåafstand til de mest fascinerende attraktioner og oplevelser i byen, får mødepauserne også et frisk pust til dagligdagens arbejdsgange. Dette ligger alt sammen op til kollegialt nærvær, store tanker og grobund for nye forretningsidéer. 

Mange års erfaring med afvikling af møder og konferencer 

Vi har mange års erfaring med at afvikle møder, konferencer, messer og kongresser. Uanset hvilket type arrangement du har i tankerne, kan vi tilbyde de ideelle rammer. Vi sætter en ære i sammen at skabe en uforglemmelig oplevelse for dig og dine mødedeltagere. 

Møde- og konferencelokaler med plads til alle 

Som et stort og unikt mulithus rummer vi hele 14 møde- og konferencelokaler. Her finder du rummelige og lyse lokaler, som kan opfylde ethvert behov. 

Uanset om I er en lille forsamling eller en større flok, så har vi et lokale som kan huse alt fra to til 450 personer.  

Teknik og udstyr 

Vi har al det udstyr I får brug for! Alle lokaler har det mest anvendte AV-udstyr. Derudover garanterer vi lys, lyd og sceneteknik i topklasse. 

Gratis internet med tilstrækkelig hastighed er en selvfølge hos os! Og skulle der opstå gnidninger med teknikken, så står vores tekniker klar til at hjælpe. 

Forkæl møde og konferencedeltagerne 

Kulinariske oplevelser er en stor del af oplevelsen, når I vælger at holde jeres næste arrangement hos os. 

Vi sørger for, at jeres gæster ikke mangler mad eller drikke til at holde energien oppe og hjernen frisk. 

Vi har nemlig 3 forskellige restauranter i huset, som byder på forskellige gastronomiske oplevelser. Hertil et stort og eksklusivt loungeområde med et udvalg af gode vine, cocktails, fadøl og G&T fra vores GIN BAR.  

Afbestillingsregler 

Som hovedregel kan vores gæster frit annullere et arrangement op til 60 dage før planlagt startdato uden omkostninger. Dog kan der være andre regler, hvis mere end 50% af hele hotellet er booket. Men vi har fuld forståelse for, at visse omstændigheder kan ændre jeres planlagt møde eller konference. Derfor prøver vi også at imødekomme det.

Du kan læse mere om vores afbestillingsregler her.

Uanede muligheder for møder og konferencer 

Alle mødepakker kan skræddersyes efter behov.  

Typisk er vores mødepakker fordelt efter dag,-, formiddags-, eftermiddags-, aften- og heldagsmøder. 

Se vores mest populære mødepakke her og få inspiration til dit næste arrangement.