Kongernes Jelling

Gormsgade 23, 7300 Jelling
+45 4120 6333 Hjemmeside

Hold jeres næste møde i Kongernes Jelling og mærk vikingetidens pust

Når I besøger Kongernes Jelling som virksomhed eller organisation, vil I med alle sanser mærke, hvordan vikingerne skabte en transformation med mod og i fællesskab. Vi håber, at vores rammer vil inspirere jer til et fantastisk møde.

Oplev et anderledes koncept: 

Når I vælger at holde møde eller konference i Kongernes Jelling, vil der være plads til visioner, dialoger, inspirerende oplæg og præsentationer. Samtidig er der også plads til modighedsøvelser, der kan støtte jer i at tage de rigtige beslutninger. 

Bonus: 

Alle der holder møde i Kongernes Jelling, får gratis adgang til oplevelseszonerne. 

Priser fra 450 kr.  

Download vores mødebrochure her, hvor du kan læse mere om vores forskellige mødepakker, muligheder og priser. 

Lokalerne 

Vi kan tilbyde to typer af mødelokaler i nordisk stil. 

Lille mødelokale med plads til op til 12 personer  

Stort mødelokale med plads til op til 50 personer

I begge mødelokaler findes der AV-udstyr, der er nemt at betjene. Projektoren forbindes nemt til din egen lap top, der er gode højtalere og mikrofon til online deltagere. 

Bæredygtigt nordisk 

Vi ønsker at behandle vores planet og mennesker ansvarligt. Det er ikke nyt for os; Det nye er, at vi vil være endnu mere ambitiøse. Derfor har vi sat os et mål om at blive en Green Attraction, derfor arbejder vi aktuelt på at blive Green Key certificeret. Green Key (Den Grønne Nøgle) er turismens internationale miljømærke, som gives til turistvirksomheder, som gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet. 

Modige tillæg

Når I holder et møde hos os, kan I vælge at tilkøbe et af vores modige tillæg: Inspirationsforedraget ”Vikinger og modig ledelse”, ”Modighedsdysten” eller ”Modighedsworkshoppen”, som alle har til formål at skabe en lille tranformation hos jer med mod og i fællesskab.  

Læs mere om vores tillæg i vores mødebrochure, som kan downloades her på siden.