VINGSTED aktivt hotel & konferencecenter

Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten
+45 75865533 Hjemmeside
World Goals
Greenkey
Daka Refood

Skønheden ligger i vores natur

Hos VINGSTED aktivt hotel & konferencecenter tror vi på, at aktive møder udvikler mennesker og organisationer. Med vores helt særlige beliggenhed midt i Vejle Ådal kan du tilbyde dine deltagere et arrangement med aktiviteter i naturen, der er lige uden for døren.

I de naturskønne omgivelser sørger vi for fleksible og rummelige konferenceforhold, om I leder efter rammen til jeres næste kongres, konference, kursus, workshop eller strategimøde. Vi ligger centralt i Danmark med 20 kilometer til Billund Lufthavn og 14 kilometer til Vejle Station og midtby. I bil tager det 2,5 time at køre fra København. Kommer du i bil, har vi desuden over 800 gratis parkeringspladser på stedet.

Landets førende hotel på events og aktiviteter

Hver år har vi ca. 20.000 personer igennem vores eventafdeling og efterspørgslen på aktiviteter stiger fortsat med god grund. Eventoplevelser giver nemlig teambuilding og mødepauser en ekstra dimension og bidrager til et stærkere fællesskab blandt deltagerne.

Vi oplever, at mange af vores møde- og konferencegæster ønsker at koble en aktivitet på deres ophold, og her er vi landets førende både i forhold til faciliteter og velkvalificerede instruktører.

Se vores events og aktiviteter her: https://www.vingsted.dk/aktiviteter/

Vi tilbyder også skræddersyede events, hvis I har specielle ønsker.

Husk skifteskoene!

Kaffe og tid til at netværke i pauserne er vigtigt for ethvert møde, og vi tilbyder meget mere end det. Hold en aktiv pause og skab ny energi og dynamik hos mødedeltagere. I vores 5-stjernede omgivelser kan I f.eks. kaste jer over laser lerdueskydning, clue games, tage en 333 meters svævetur med zipline og meget mere.

I front med fleksible faciliteter

De mange faciliteter, vi har på VINGSTED, danner optimale rammer for møder, kongresser, konferencer, messer og udstillinger, hvad enten dit arrangement har 10 eller 1500 deltagere.

Vores professionelle konferencecenter er 4-stjernet og har alt, hvad du kan forvente af AV-udstyr på et moderne kursus- og konferencecenter. På vores hotel 3-stjernede hotel finder du ikke mindre end 191 værelser og 536 sengepladser. Alt personale har stor erfaring med at afholde konferencer og kræser altid for såvel det store som det lille arrangement.

Vi er desuden medlem af medlem af ”God Adgang”. Det betyder, at vi har tilgængelighed for alle, også konferencegæster med funktionsnedsættelse.

Læs mere om vores bæredygtighedsstrategi her